Το Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης του Κέντρου Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης διαβαίνει τον 29ο χρόνο λειτουργίας του και ανακοινώνει την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής για τη συγκρότηση του φετινού 1ου Κύκλου Εκπαίδευσης στην Υποκριτική Τέχνη (Βασικός Κύκλος).

Το Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης είναι μια πρακτική εκπαιδευτική καλλιτεχνική διαδικασία που ενέχει το στοιχείο της έρευνας και έχει σαν στόχο να εκπαιδεύσει στην τέχνη του ηθοποιού, ορισμένα (κατόπιν ειδικής επιλογής) άτομα, μέσα από τις αντιλήψεις και τις αρχές ενός θεάτρου συνόλου.

Ο 1ος Κύκλος θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:15-20:15, από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου έως τα τέλη Ιουνίου.

Το εργαστήρι του ΚΘΕΘ δεν είναι Δραματική σχολή.
Είναι ένας διαφορετικός και απολύτως συγκεκριμένος τρόπος, για να διερευνήσει και να καλλιεργήσει κάποιος – σοβαρά και υπεύθυνα – την επιθυμία του για την θεατρική τέχνη, χωρίς να θέσει σε κρίσιμη δοκιμασία τις σπουδές του ή την εργασία του.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 1ου κύκλου χορηγείται βεβαίωση σπουδών και ακολουθούν κύκλοι συστηματικής επαφής με την Τέχνη του Ηθοποιού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο προκειμένου να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 6-8μμ στην έδρα μας: Αίθουσα Μάντεως Τειρεσία (Γ. Κωνσταντινίδη 15 & Μάντεως Τειρεσία – Περιοχή Θεάτρων Αμαλία, Άνετον και Ράδιο Σίτυ) 

Τηλεφωνικές πληροφορίες: 2310865904

Για την ασφάλεια των μαθητών πραγματοποιείται διαρκής εξαερισμός του χώρου και καθημερινή απολύμανση με οικολογικά απολυμαντικά πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ.


admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.