Αιτήσεις Συμμετοχής για το Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης

Με τη μέγιστη δυνατή ευθύνη, απέναντι στους κανόνες και τις προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας (*) που προτείνει ο ΕΟΔΥ, ανακοινώνουμε την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής για τη συγκρότηση του 27ου Βασικού κύκλου Υποκριτικής Τέχνης.

Το Εργαστήρι είναι: Μια πρακτική εκπαιδευτική καλλιτεχνική διαδικασία, που ενέχει το στοιχείο της έρευνας και έχει σαν στόχο να εκπαιδεύσει ορισμένα (κατόπιν ειδικής επιλογής) άτομα, μέσα από τις αντιλήψεις και τις αρχές ενός θεάτρου συνόλου.

Ο Βασικός κύκλος – Εισαγωγής στην Υποκριτική Τέχνη – θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:00-20:00 μ.μ., από 2 Νοεμβρίου έως τέλη Ιουνίου.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Βασικού κύκλου χορηγείται βεβαίωση σπουδών και ακολουθούν κύκλοι συστηματικής επαφής με την Τέχνη του Ηθοποιού.

– Το εργαστήρι του ΚΘΕΘ δεν είναι Δραματική σχολή.
Είναι ένας διαφορετικός και απολύτως συγκεκριμένος τρόπος, για να διερευνήσει και να καλλιεργήσει κάποιος, – σοβαρά και υπεύθυνα – την επιθυμία του για την θεατρική τέχνη, χωρίς να θέσει σε κρίσιμη δοκιμασία τις σπουδές του ή την εργασία του.

Περισσότερες Πληροφορίες για τον Βασικό Κύκλο Υποκριτικής εδώ.

Λόγω των ειδικών συνθηκών Αιτήσεις συμμετοχής -προσωπικές πληροφορίες κατόπιν συνεννοήσεως, από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 17:30 – 19.30μ.μ. στην έδρα του ΚΘΕΘ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΤΕΩΣ ΤΕΙΡΕΣΙΑ (Γ.Κωνσταντινίδη 15 & Μάντεως Τειρεσία – Περιοχή Θεάτρων Αμαλία, Άνετον και Ράδιο Σίτυ)

Tηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310865904

(*) Κανόνες και προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας
1. Μείωση αριθμού συμμετεχόντων, ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις και ο ωφέλιμος ατομικός χώρος δουλειάς, να ξεπερνά τουλάχιστον τα τέσσερα τετραγωνικά μέτρα.
2. Διαρκής εξαερισμός χώρου, με ειδικά αθόρυβα Βεντιλατέρ, διπλής αναρρόφησης. Δυνατότητα ιονισμού και αφύγρανσης του ατμοσφαιρικού αέρα.
3. Γενική και καθημερινή απολύμανση του χώρου, των wc, καθώς και των αντικειμένων φροντιστηρίου-βεστιαρίου, με οικολογικά απολυμαντικά πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ..
4. Υποχρεωτική χρήση μάσκας -σκηνικό στοιχείο γνώριμο στον κόσμο του θεάτρου-. Σε ειδικές μόνο περιπτώσεις χρήση προσωπείου.
5. Ανέπαφη θερμομέτρηση για όλους, πριν από κάθε μάθημα και χρήση αντισηπτικής λοσιόν.
Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να υποκαταστήσει, την επιτακτική προσδοκία της ατομικής ευθύνης.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.