Ένας νέος τόπος συνάντησης ανθρώπων και τεχνών δημιουργήθηκε με την πολύτιμη συμπαράσταση και συνεργασία μελών, στελεχών και φίλων του Κέντρου Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης. Το ACTION Theater Drama Studio, μία νέα καλλιτεχνική πρωτοβουλία του σκηνοθέτη θεάτρου Πέτρου Ζηβανού, στην Ολυμπιάδος 133, πίσω από το Τουρκικό Προξενείο. Ένα κύτταρο ελεύθερης έκφρασης που ήρθε στη ζωή για να προτείνει στο κοινό της Θεσσαλονίκης υψηλού επιπέδου επαγγελματικές – καλλιτεχνικές παραστάσεις και εκθέσεις εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών, εσωτερικές παραγωγές ή συνεργαζόμενων και φιλοξενούμενων σχημάτων. Και για να συμβάλλει, μέσα από την καλλιτεχνική εκπαίδευση, στην ουσιαστική επαφή πολλών και διαφορετικών κοινωνικών ομάδων, με τη λυτρωτική δυνατότητα που δίνουν στη ζωή οι τέχνες και, πάνω από όλα, η τέχνη της κοινωνίας, το θέατρο.

Από τις 30 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν στο ACTION Theater Drama Studio τμήματα Θεατρικής Τέχνης για Αρχάριους, τμήματα Υποκριτικής Τέχνης για Προχωρημένους, καθώς και τμήματα Θεατρικής, Χορευτικής και Μουσικοθεατρικής Αγωγής για παιδιά και εφήβους. Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Εισαγωγής στον Κινηματογράφο «Ένα ταξίδι από τη σκέψη στη δημιουργία», ενώ από τον Ιανουάριο θα λειτουργήσει εξειδικευμένος σεμιναριακός κύκλος με θέμα «Το θέατρο στην εκπαίδευση, από τη θεωρία στην πράξη».

Περισσότερες πληροφορίες στο http://actiontheater.gr. και στο τηλέφωνο: 2310 865904, καθημερινές 6-9 μ.μ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα αγκαλιάσουν, θα αγαπήσουν και θα υποστηρίξουν και αυτή τη νέα μας πρωτοβουλία.

Categories: Uncategorized

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.