Με τη μέγιστη δυνατή ευθύνη, απέναντι στους κανόνες και τις προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας (*) που προτείνει ο ΕΟΔΥ, ανακοινώνουμε την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής για τη συγκρότηση του 28ου Βασικού κύκλου Υποκριτικής Τέχνης.

Το Εργαστήρι είναι: Μια πρακτική εκπαιδευτική καλλιτεχνική διαδικασία, που ενέχει το στοιχείο της έρευνας και έχει σαν στόχο να εκπαιδεύσει ορισμένα (κατόπιν ειδικής επιλογής) άτομα, μέσα από τις αντιλήψεις και τις αρχές ενός θεάτρου συνόλου.

Ο Βασικός κύκλος – Εισαγωγής στην Υποκριτική Τέχνη – θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:00-20:00 μ.μ., από 1 Νοεμβρίου έως τέλη Ιουνίου.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Βασικού κύκλου χορηγείται βεβαίωση σπουδών και ακολουθούν κύκλοι συστηματικής επαφής με την Τέχνη του Ηθοποιού.

– Το εργαστήρι του ΚΘΕΘ δεν είναι Δραματική σχολή.
Είναι ένας διαφορετικός και απολύτως συγκεκριμένος τρόπος, για να διερευνήσει και να καλλιεργήσει κάποιος, – σοβαρά και υπεύθυνα – την επιθυμία του για την θεατρική τέχνη, χωρίς να θέσει σε κρίσιμη δοκιμασία τις σπουδές του ή την εργασία του.

Περισσότερες Πληροφορίες για τον Βασικό Κύκλο Υποκριτικής εδώ.

Πληροφορίες: Δευτέρα έως Παρασκευή, 6 – 8 μ.μ. στο: 2310865904

από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Έδρα: Αίθουσα Μάντεως Τειρεσία (Γ. Κωνσταντινίδη 15 & Μάντεως Τειρεσία – Περιοχή Θεάτρων Αμαλία, Άνετον και Ράδιο Σίτυ) 

Τα μέλη που θα συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε διαδικασία θα πρέπει να διαθέτουν πράσινο πιστοποιητικό που αναγνωρίζεται από την εφαρμογή Covid Free GR,

προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα τα μαθήματα και να διασφαλιστεί η υγεία όλων, αλλά και η ουσιαστική ανθρώπινη επαφή μέσω της υποκριτικής τέχνης.

(*) Κανόνες και προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας:

  1. Μείωση αριθμού συμμετεχόντων, ώστε να τηρούνται οι αποστάσειςκαι ο ωφέλιμος ατομικός χώρος δουλειάς, να ξεπερνά τουλάχιστον τα τέσσερα τετραγωνικά μέτρα.
  2. Διαρκής εξαερισμός χώρου, με ειδικά αθόρυβα βεντιλατέρ, διπλής αναρρόφησης. Δυνατότητα ιονισμού και αφύγρανσης του ατμοσφαιρικού αέρα.
  3. Γενική και καθημερινή απολύμανση του χώρου, των wc, καθώς και των αντικειμένων φροντιστηρίου-βεστιαρίου, με οικολογικά απολυμαντικά πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ..
  4. Υποχρεωτική χρήση μάσκας – σκηνικό στοιχείο γνώριμο στον κόσμο του θεάτρου-.
  5. Ανέπαφη θερμομέτρηση για όλους, πριν από κάθε μάθημα και χρήση αντισηπτικής λοσιόν.


admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.